Kosten kantoor ongediertebestrijding

Ongedierte in je kantoor is funest voor je reputatie, voor het gevoel dat je werknemers hebben als ze naar hun werk gaan, maar betekent ook dat je als bedrijf niet meer aan de wetten voldoet. Daarom is het noodzaak dat je als je professioneel wilt blijven overkomen, ervoor zorgt dat ongedierte bij jou geen kans maakt. Gelukkig is dit mogelijk door middel van contracten met bestrijdingsbedrijven en vaak zijn deze ook speciaal toegepast op het bedrijfsleven en kantoren in het algemeen. Hier kan je lezen over de mogelijkheden en de kosten van die contracten, welk ongedierte het meeste voorkomt en wat voor schade ze kunnen aanrichten en hoe je de kosten in bedwang kan houden.

De kosten van ongediertebestrijding in een kantoor

Het is erg lastig om te zeggen hoeveel ongediertebestrijding voor jouw kantoor zou kosten. Dit hangt af van de omvang van het probleem, de grootte van de locatie, het soort ongedierte dat je hebt en wat je reden is om te bellen. Vaak is het ook mogelijk om een contract af te sluiten met het ongedierte bestrijdingsbedrijf voor een regelmatige controle en bestrijding van ongedierte waar nodig. Voor kantoren is dit zeer wenselijk, omdat hier echt geen ongedierte kan worden getolereerd, zowel voor professionele redenen als voor wettelijke redenen. Daarom is het normaal dat je eerst met het bedrijf om de tafel gaat zitten en tot een overeenkomst komt die op jouw specifieke situatie is toegepast.

Ongedierte bestrijden bedrijf Prijs
Eenmalig bezoek Prijs via offerte aanvraag
Bestrijdingscontract Prijs na intakegesprek

Een groot voordeel van een contract is dat je er vaak extra’s bij krijgt, zoals een 24/7 service voor noodgevallen of gratis behandelingen als het ongedierte terugkomt voor de volgende afspraak.

Welk ongedierte komt het meeste voor?

Er zijn een groot aantal soorten ongedierte te vinden in kantoren in Nederland, maar muizen, kakkerlakken en vliegen zijn de grootste boosdoeners.

Muizen

Muizen zijn erg brutaal en vooral geïnteresseerd in eten. Heb jij een kantine op locatie, dan kunnen muizen een probleem vormen. Ze dragen vaak ziektes met zich mee, kunnen schade aanbrengen aan plastic, deuren en kabels, en kunnen keyboards, tafels en balies besmetten door er overheen te lopen. Het bestrijden van muizen kan het beste door een expert worden gedaan, heb je er één gezien, dan zijn er nog tientallen ergens verstopt. Deze mensen zullen de muizen bestrijden en ervoor zorgen dat ze niet makkelijk weer terugkomen.

Kakkerlakken

Kakkerlakken, net als muizen, planten zich razendsnel voort, maar kakkerlakken zijn erg moeilijk te bestrijden. Dit kan bijna alleen met een professioneel middel gedaan worden en dan heeft het ook nog meerdere behandelingen nodig om het probleem goed op te lossen. Kakkerlakken in je kantoor zijn niet wenselijk en dienen dan ook zo snel mogelijk te worden bestreden.

Vliegen

Ook vliegen brengen ziektes met zich mee, vooral omdat ze hun eieren leggen in rottende karkassen en omdat ze graag op uitwerpselen zitten. Een vliegenprobleem kan je makkelijk verhelpen met een bestrijder die je tevens kan adviseren over hoe je de volgende keer kan voorkomen dat je vliegen krijgt. Ook kan hij helpen met het ophangen van lampen en andere hulpmiddelen om de vliegen voorgoed te laten verdwijnen.

Bespaar geld op je ongediertebestrijding

Natuurlijk is het niet van belang te veel geld te proberen te besparen op ongediertebestrijding, omdat dit simpelweg goed moet gebeuren. Toch zijn er een paar manieren waarop je de kosten laag kan houden, zodat je in ieder geval niet te veel betaalt.

  • Maak een deal met andere kantoren: vaak is het mogelijk om een afspraak te maken met meerder kantoren op jouw terrein. Waarschijnlijk willen ze allemaal een vorm van ongediertebestrijding en kan er een gunstige prijs worden afgesproken, omdat de bestrijder zo een groot oppervlak krijgt met vaste klanten.
  • Kies een lokale bestrijder: daarmee heb je alle kennis in huis wat betreft het ongedierte in jouw regio, maar bespaar je ook op de voorrijkosten.
  • Neem een contract: zo kan je tot een goede afspraak komen met jouw ongediertebestrijder, weet je zeker dat er regelmatig iemand komt om je kantoor te inspecteren, zijn de bezoeken een stuk goedkoper en kan je gebruik maken van allerlei extra’s die de bestrijder je kan bieden.

Bespaar ook door offertes te vergelijken

Het vergelijken van offertes is essentieel voor het komen tot de juiste conclusie voor jouw ongediertebestrijding. Het is altijd handig om eerst te kijken wat er geboden wordt en dit naast elkaar te leggen. In plaats van zelf naar een aantal bedrijven toe te gaan, kan je ook onze vergelijkingstool gebruiken om dit voor je te doen. Zo hoef je maar één keer je postcode en de specificaties van de klus in te voeren en de tool kan hiermee doelgericht zoeken in jouw regio. Binnen een korte tijd heb je de offertes binnen, kan je beginnen met vergelijken en dit allemaal zonder dat je ergens toe verplicht bent. Zo weet je zeker dat je de beste keuzes maakt wat betreft de ongediertebestrijding in jouw kantoor.

Vergelijk ongediertebestrijders in jouw regio!

Iedere klus is anders. Daarom zijn er flinke prijsverschillen. Wees verstandig en vergelijk eerst de prijzen zodat je zeker weet dat je niet de hoofdprijs zult betalen! Vul hieronder je postcode in en begin direct met het vergelijken van offertes. Zo kun je tot wel 30% besparen!