Kosten zakelijk ongedierte bestrijden

Als je de eigenaar bent van een bedrijf en je hebt een kantoor waar je werknemers werken en waar je klanten ontvangt, dan wil je natuurlijk geen ongedierte hebben. Je pand is je visitekaartje en moet een aangename plek zijn voor je werknemers om te werken. En helaas zitten de meeste soorten ongedierte het liefst in een gebouw waar het warm is, waar eten wordt gegeten en waar altijd mensen zijn. Hier kan je lezen hoeveel je betaalt voor ongediertebestrijding in jouw pand, welk ongedierte het bedrijfsleven het meeste lastigvalt en hoe je de kosten zo laag mogelijk kan houden.

ongediertebestrijding

Kosten ongedierte bestrijden in de bedrijfswereld

Het is moeilijk te zeggen wat de kosten zijn voor het bestrijden van ongedierte in een kantoor. Het probleem is namelijk dat deze gebouwen erg in afmetingen kunnen verschillen en daarom zullen de prijzen per situatie ernstig verschillen. Bovendien heeft het ene gebouw last van ander ongedierte dan het andere gebouw. Ook kiezen veel ondernemers ervoor om een contract af te sluiten met het bestrijdingsbureau om ervoor te zorgen dat ongedierte nooit een kans maakt in hun kantoor. Dit kan je vaak afstellen op je eigen wensen en budget. Daarom is het altijd nodig een intakegesprek te doen met het bestrijdingsbedrijf en om tot een overeenkomst te komen wat betreft de ongediertebestrijding.

Ongedierte bestrijden bedrijf Prijs
Eenmalig bezoek Prijs via offerte aanvraag
Bestrijdingscontract Prijs na intakegesprek

Het meest voorkomende ongedierte in bedrijven

Bedrijven hebben vaak last van muizen, vliegen of kakkerlakken. Hier lees je over de gevaren van dit ongedierte en wat een bestrijdingsbedrijf hieraan kan doen.

Muizen in je bedrijf

Heb je last van muizen in je bedrijf, dan moet je weten dat als je één muis ziet er vaak nog tientallen schuilgaan ergens anders. Het spreekt voor zich dat muizen erg onprofessioneel overkomen, maar ze kunnen ook ziektes verspreiden, je gebouw onherstelbaar beschadigen door kabels, plastic en deuren door te knagen en voedingsmiddelen, werkbladen en keyboards te besmetten. Dit heeft tot gevolg dat je schade oploopt en onnodig kosten maakt, maar ook dat je niet meer aan de wettelijke normen voldoet. Een bestrijdingsbedrijf kan je van je muizenprobleem afhelpen en zorgen dat je altijd beschermd bent voor het geval ze terugkomen.

Vliegen in je bedrijf

Heb je te veel vliegen in je bedrijf, dan komt dit zeker onhygiënisch over op je klanten en je werknemers. Vliegen dragen soms bacteriën die salmonellose, dysenterie en maag- en darmontstekingen kunnen veroorzaken. Hier moet je dus meteen iets aan doen. Een bestrijdingsbedrijf kan zorgen voor de juiste bestrijding, het plaatsen van insectenlampen en advies geven over hoe je dit probleem de volgende keer kan voorkomen.

Kakkerlakken in je bedrijf

Kakkerlakken zijn erg moeilijk bestrijdbare insecten die zich razendsnel voortplanten. Daarom kan het echt een probleem zijn als je er één in je bedrijf vindt, want er zijn ongetwijfeld tientallen meer. Hier heb je dus zeker een professioneel bedrijf nodig met effectieve middelen die dit hardnekkige beestje kunnen bestrijden. Vaak zijn er 2 of meer behandelingen nodig en is het verstandig om regelmatig controle te doen zodat je er op tijd bij bent als de kakkerlakken terugkomen. Hier kan je een afspraak over maken met je ongediertebestrijder.

Hoe hou je de prijs laag?

De afspraken die je maakt met het bestrijdingsbedrijf zijn tussen jou en hun, en dit is niet een afdeling waar je te hard op moet proberen geld te besparen. Ongedierte heeft geen plaats in een kantoor en kan in één seconde je hele reputatie omver helpen. Toch zijn er een paar manieren waarop je de kosten laag kan houden, en hier lees je hoe.

  • Neem een contract: als je van plan bent regelmatig van de diensten van een ongediertebestrijding gebruik te maken, zal je aanzienlijk besparen op de kosten door een contract te nemen. Bovendien kan je dan gebruik maken van allerlei extra services die je anders niet had gehad.
  • Kies een lokale bestrijder: zo steun je de plaatselijke economie en bespaar je aanzienlijk op de voorrijkosten.
  • Spreek met andere bedrijven om je heen: als iedereen problemen heeft met ongedierte kan je gezamenlijk een contract aangaan met een plaatselijke bestrijder. Voor jullie is dit waarschijnlijk goedkoper, en voor de ongediertebestrijder is dit zeer gunstig omdat hij een aantal klussen kan doen in één klap.

Gebruik onze vergelijkingstool en bespaar nog meer

Met onze vergelijkingstool kan je ook besparen op de kosten van je ongediertebestrijder. Door je gegevens in te vullen en de details van je probleem of aanvraag, kan de tool op zoek naar offertes van bedrijven uit jouw regio. Deze kan je vervolgens met elkaar vergelijken op punten die voor jou relevant zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt wat betreft de ongediertebestrijding in jouw bedrijf.

Vergelijk ongediertebestrijders in jouw regio!

Iedere klus is anders. Daarom zijn er flinke prijsverschillen. Wees verstandig en vergelijk eerst de prijzen zodat je zeker weet dat je niet de hoofdprijs zult betalen! Vul hieronder je postcode in en begin direct met het vergelijken van offertes. Zo kun je tot wel 30% besparen!