Kosten zilvervisjes bestrijden

zilvervisjesEén van de vaakst voorkomende vormen van ongedierte in huis zijn de zogenaamde zilvervisjes. Deze irritante beestjes lijken op het eerste zicht misschien onschuldig, maar kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan je woning. Vooral wanneer hij in grote aantallen voorkomt is dat het geval en zijn de gevolgen vaak zeer aanzienlijk. Een bekend fenomeen is bijvoorbeeld dat zilvervisjes het hebben gemunt op het behang. Deze kan op korte termijn aanzienlijk worden aangetast. Gaat het om een beperkt aantal, dan is het goede nieuws dat de zilvervisjes vrij efficiënt aangepakt kunnen worden. Hoe groter de aantallen, des te lastiger dat echter wordt. Bovendien is het opvallend dat zilvervisjes over een vrij aanzienlijke levensduur beschikken. Ze kunnen dan ook zomaar drie tot vier jaar oud worden.

Hoe zilvervisjes bestrijden?

Zilvervisjes komen vandaag de dag steeds vaker voor in Nederland. Het spreekt dan ook voor zich dat je een goed beeld zal willen hebben van de manier waarop dit ongedierte kan bestreden worden. Hier bestaan verschillende mogelijkheden voor die we graag even voor jou op een rijtje willen zetten:

  • Bestrijdingsmiddelen met een chemische aard. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze middelen een zekere invloed kunnen hebben op je gezondheid.
  • Goede ventilatie en droog stoken zorgen voor een lage luchtvochtigheid. Dit zorgt er voor dat de levensomstandigheden voor zilvervisjes aanzienlijk slechter worden.
  • Het afdichten van de naden en kieren in huis zorgt er voor dat er geen schuilplaats meer bestaat voor de zilvervisjes.
  • De temperatuur in huis beperken tot een waarde lager dan 22 graden.

Door rekening te houden met bovenstaande factoren zorg je er niet alleen voor dat het bestaande zilvervisjes aanzienlijk lastiger wordt gemaakt, bovendien voorkom je ook nog eens dat er nieuwe de weg naar je huis vinden en er zich gaan nestelen.

Kosten zilvervisjesbestrijding

Soort betaling Zakelijk Particulier
Abonnement Tussen 55,- euro – 70,- euro per maand Tussen 15,- euro – 22,- euro per maand
Eenmalig Tussen 60,- euro – 70,- euro per keer Tussen 60,- euro – 70,- euro per keer

Prijzen zijn inclusief voorrijkosten en materialen. Exclusief BTW.

100% oplossing niet zo eenvoudig

De onschuldige aard van zilvervisjes verdwijnt al snel wanneer duidelijk wordt dat ze bijzonder lastig uit te roeien zijn. Bovenstaande zaken mogen er dan wel voor zorgen dat het zilvervisjes knap lastig wordt gemaakt, dat neemt niet weg dat ze niet zomaar zullen verdwijnen. Zeker wanneer er sprake is van grote aantallen van deze beestjes wordt er in het merendeel van de gevallen dan ook aangeraden om een beroep te doen op professionele ongediertebestrijding. Alleen op deze manier kan je er namelijk zeker van zijn dat het probleem niet voor even, maar wel voor een langere periode is verholpen.

Vergelijk ongediertebestrijders in jouw regio!

Iedere klus is anders. Daarom zijn er flinke prijsverschillen. Wees verstandig en vergelijk eerst de prijzen zodat je zeker weet dat je niet de hoofdprijs zult betalen! Vul hieronder je postcode in en begin direct met het vergelijken van offertes. Zo kun je tot wel 30% besparen!