Kosten boktor bestrijden

Een boktor eet hout, en kan daarmee funest zijn voor meubels en houten constructies. Zeker als het huis grotendeels uit hout bestaat, kan een boktor gevaarlijk zijn omdat hiermee de stevigheid van het huis kan worden aangetast.

Wat kun je zelf doen bij een boktor plaag?

Je kunt de boktorren zelf proberen op te sporen door de sporen te analyseren en te proberen de schuilplaatsen te vinden. Je kunt zelf diverse chemische bestrijdingsmiddelen proberen, maar aan te raden is om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een muizen- of mierenplaag, kan een plaag van boktorren gevaarlijk zijn voor de stevigheid van het huis. De schade is lang niet altijd te zien zonder de houten balken doormidden te zagen; reden temeer om de bestrijding snel uit handen te geven teneinde de bestrijding zo effectief mogelijk plaats te laten vinden. Zie ook: boktor bestrijding.

Wanneer kun je beter een expert inschakelen?

Eigenlijk is het in het geval van boktorren vrijwel altijd raadzaam om direct een expert in te schakelen. De kosten hiervoor bedragen circa € 5 per vierkante meter. De specialist zal vrijwel altijd de boktorren geheel kunnen vernietigen. Wel kan het zijn dat na behandeling duidelijk wordt dat bepaalde houten constructies dringend vervangen zullen moeten worden. Met onze offerte service kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio.

Bekijk ook eens deze kosten ongediertebestrijding pagina’s:

> Kosten ongediertebestrijding
> Kosten ongediertebestrijding insecten
> Kosten ongediertebestrijding mieren
> Kosten ongediertebestrijding wespen
> Kosten ratten en muizen bestrijden
> Vrijblijvend advies

Vergelijk ongediertebestrijders in jouw regio!

Iedere klus is anders. Daarom zijn er flinke prijsverschillen. Wees verstandig en vergelijk eerst de prijzen zodat je zeker weet dat je niet de hoofdprijs zult betalen! Vul hieronder je postcode in en begin direct met het vergelijken van offertes. Zo kun je tot wel 30% besparen!