Kosten wespen bestrijden

Wespen zijn erg vervelend, vooral als je lekker buiten wil zitten maar de zwartgele dieren continu op drank en andere zoetigheid afkomen.

Wat kun je zelf doen bij een wespenplaag?

De kans is groot dat er ergens in de buurt een wespennest te vinden is. Om deze te vinden kun je proberen de wespen terug te volgen naar het nest en daar vergif in te spuiten. Let wel op dat je de wespen niet boos maakt of goed ingepakt bent; steken van een wesp kunnen flink pijnlijk zijn, en er zijn zelfs mensen die hier allergisch voor zijn en na een wespensteek direct naar een ziekenhuis moeten.

Kostenoverzicht wespen bestrijden

Type  Gemiddeld 
Wespennest verwijderen Ongeveer 72 euro
Groot wespennest of diverse kleine nesten verwijderen Ongeveer 165 euro

Kosten wespen bestrijden Wanneer kun je beter een expert inschakelen?

Het is dus vaak verstandiger om een expert in te schakelen. Deze kan de wespen op een vakkundige en professionele wijze verwijderen zonder dat je zelf het gevaar loopt gestoken te worden. Ook als je zelf geen nest kunt vinden, kan een expert dit vaak wel.

Je betaalt ongeveer € 50 voor het verwijderen van een wespennest. Uiteraard kunnen die kosten verschillen per regio, en afhankelijk zijn van de bereikbaarheid en vindbaarheid van het nest. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met een lokale ongediertebestrijder. Met onze offerte service kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio.

Bekijk ook eens deze kosten ongediertebestrijding pagina’s:

> Kosten ongediertebestrijding
> Kosten ongediertebestrijding boktor
> Kosten ongediertebestrijding insecten
> Kosten ongediertebestrijding mieren
> Kosten ratten en muizen bestrijden
> Vrijblijvend advies

Vergelijk ongediertebestrijders in jouw regio!

Iedere klus is anders. Daarom zijn er flinke prijsverschillen. Wees verstandig en vergelijk eerst de prijzen zodat je zeker weet dat je niet de hoofdprijs zult betalen! Vul hieronder je postcode in en begin direct met het vergelijken van offertes. Zo kun je tot wel 30% besparen!