Ongediertespecialist Rentokil

Bedrijvengids kosten-ongediertebestrijding.nl:

Rentokil is een bekende naam in de wereld van ongediertebestrijding. Doordat men zich intensief bezig houdt met hygiëne in huizen en bedrijven is Rentokil een grote speler op dit gebied. De eerste vraag die jij uiteraard hebt wanneer je ongedierte in je huis hebt is wat Rentokil gaat kosten als je ze inhuurt.

Contactgegevens:

Telefoon 085 013 0780
E-mail info@rentokil.com
Adres Volmerlaan 9,
  2288 GD Rijswijk

Let op: Onderstaande informatie gaat over de gemiddelde kosten van  een ongediertebestrijding.

Hoeveel kost ongediertebestrijding in het algemeen?

Welk ongedierte wordt er bestreden Omschrijving van werkzaamheden Prijs
Muizen en ratten Vangen van loslopend ongedierte, plaatsen van klemmen voor bestrijden plaag, verwijderen nest en verwijderen geursporen nest Tussen 95 en 125 euro voor een particulier   Tussen 295 en 355 euro voor een bedrijf
Boktor en houtworm Lopend omgedierte bestrijden, vergassen houtworm en boktor, verwijderen geursporen Tussen 4 en 12 euro per vierkante meter
Wespen Verdelgen vliegend ongedierte, verdoven nest, vernietigen nest, verwijderen nest Tussen 85 en 116 euro voor een particulier   Tussen 215 en 265 euro voor een bedrijf
Clustervliegen Vliegend ongedierte verdelgen, verwijderen nest, verwijderen geursporen van nest Tussen 84 en 112 euro voor een particulier   Tussen 201 en 255 euro voor een bedrijf
Kakkerlakken Kruipend ongedierte verdelgen, nest verwijderen, geursporen verwijderen van het nest Tussen 85 en 110 euro voor een particulier   Tussen 250 en 285 euro voor een bedrijf

Hoe het prijskaartje is opgebouwd

We informeerden naar de opbouw van het prijskaartje van ongediertebestrijders. Men kwam met de volgende zaken die ervoor zorgen wat de prijs van hun diensten is.

 • De omvang van de ongedierteplaag. Ongedierteplagen kunnen meerdere omvangen hebben. Heb je te maken met bijvoorbeeld een muizennest of met één wespennest, dan zullen de kosten op zich wel meevallen. Bij een particulier is er veelal sprake van één probleemsituatie. Gaat het echter om een bedrijf, dan zullen er meerdere problemen in één keer zijn. Ongediertebestrijding moet in dat geval langer bij jou werken om de hele plaag in één keer goed aan te pakken. Men heeft simpelweg meer werk te doen en is daaraan meer uren kwijt. Daarnaast is bij een bedrijf het pakket van eisen groter; de bestrijding moet aan meer voorwaarden voldoen en daarom is het kostbaarder.
 • Het soort ongedierte. De ene soort ongedierte is gemakkelijker uit te roeien dan de andere soort. Heb je last van ratten en muizen, dan zijn die redelijk gemakkelijk uit te roeien. Het nest wordt aangepakt en de geursporen verwijderd. Daarnaast moeten er echter wel vallen worden geplaatst om de muizen die nog rondlopen mee te vangen. Hiermee zal ongediertebestrijding dus redelijk lang bezig zijn.
 • Het soort bestrijding. Gaat men met een biologisch gif werken om een ongedierteplaag te bestrijden dan zal men daar korter mee bezig zijn dan wanneer men bijvoorbeeld bedwantsen komt verdelgen met hetelucht en vocht.
 • De grootte van het pand. De grootte van het pand is bepalend voor de kosten van de dienstverlening. Je betaalt veel minder voor een klein pand of een particuliere woning dan voor een groot bedrijfspand of een hotel. De bestrijder zal er simpelweg veel meer werk aan hebben.
 • De mate waarin het probleem in het vizier is. Op het moment dat je een probleem in het vizier hebt is  het gemakkelijker te bestrijden. Ongediertebestrijders hebben dan ook een team van specialisten in dienst wat screenings uitvoert bij bedrijven om in kaart te brengen hoe groot de dreiging van een ongedierteplaag is. Wanneer je met jouw bedrijf gebruik maakt van deze service heb je een maandelijkse inspectie waardoor een ongedierteplaag jou niet kan overvallen. Mocht er tijdens een dergelijke inspectie een plaag worden ontdekte dan zal deze gelijk bestreden worden. Aangezien je de diensten in de vorm van een abonnement afneemt betaal je maandelijks een bedrag voor deze diensten waardoor je in geval van een incident minder kwijt bent.
 • Zakelijk of particulier. Als bedrijf heb je allerlei reglementen waar je aan moet voldoen bij de overheid. Dat houdt in dat je een groot afnemer wordt van de diensten van de ongediertebestrijder als het even tegen zit. Je bent dan ook sterk afhankelijk van de screenings en de rapportages die je van Ongediertebestrijders ontvangt en daar gaan een hoop kosten in zitten.

Besparen op ongediertebestrijding

Wil jij besparen op de diensten van ongediertebestrijding dan doe je er goed aan om eerst offertes op te vragen. Dat doe je met onderstaande button. Je krijgt gelijk meerdere offertes toegestuurd om te vergelijken. Je vergelijkt ze op de volgende punten:

 • Prijzen inclusief BTW
 • Kosten van het materiaal
 • Kosten van het arbeidsloon
 • Hoogte van de voorrijkosten
 • Hoogte van de kilometerkosten.


“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven”

Vergelijk ongediertebestrijders in jouw regio!

Iedere klus is anders. Daarom zijn er flinke prijsverschillen. Wees verstandig en vergelijk eerst de prijzen zodat je zeker weet dat je niet de hoofdprijs zult betalen! Vul hieronder je postcode in en begin direct met het vergelijken van offertes. Zo kun je tot wel 30% besparen!